Waxen

Wilt u een wax behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Voor professioneel waxen bent u bij Beautysalon Eemsdelta aan het juiste adres. In onze regio is slechts een gering aantal waxspecialisten aanwezig. Beautysalon Eemsdelta is daarop een uitzondering met een zeer getrainde waxspecialist. Dat wil zeggen: ik onthaar het hele gezicht en lichaam met gebruik van hoogwaardige producten van Lycon. Door mijn ervaring en professionele werkhouding krijgt u gegarandeerd een fijne waxervaring met een fantastisch zacht en glad resultaat.

Door het waxen van de haren worden niet alleen de haren maar ook de wortels van de haren verwijderd. Daardoor kan wekenlang van een zachte huid, zonder stoppels worden genoten. Hoe vaker en regelmatiger wordt gewaxt hoe minder en sterk de haartjes terug komen.

De haren worden moeiteloos verwijderd door middel van de juiste waxsoorten. De zachte waxsoorten waarvan ik gebruik maak, verwarm ik op lage temperaturen. De wax is lauw warm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel en voorzien uw huid van een voedende en verzorgende huidbehandeling. De wax wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. Het heeft een unieke samenstelling waardoor de wax alleen hecht aan de haren en dus niet aan de huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar een flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle manier wordt verwijderd. Door een goede voor- en nabehandeling met een hygiënische werkwijze is de kans op huidirritatie minimaal. Hergebruik van spatels om de wax aan te brengen is een no-go bij Beautysalon Eemsdelta; hygiëne staat voorop.

Brazilianwaxen:

De specialisatie van Beautysalon Eemsdelta is het Brazilian waxen. Het is het waxen van de intieme delen. Tijdens deze waxbehandeling worden de haren bij de venusheuvel, tussen de schaamlippen en de bilnaad verwijderd. U kunt er voor kiezen om niet helemaal glad te gaan, maar bijvoorbeeld een streepje te laten staan of alleen de bikinilijn te waxen.

De eerste keer een Brazilian Wax zult u hoogstwaarschijnlijk spannend vinden. Het gebeurt echter met volledige professionaliteit. Het knippen of scheren wordt voor de waxbehandeling afgeraden. Aangeraden wordt om minimaal 10 dagen voor de waxbehandeling niet meer te scheren/knippen. Scrub een dag van te voren om er voor te zorgen dat de haartjes los op de huid komen te liggen. Tijdens de menstruatie kan er gerust gewaxt worden, wel moet er rekening mee worden gehouden dat u meer prikkelingen ontvangt en daardoor het waxen gevoeliger kan zijn. Het dragen van een tampon is dan een must. Tijdens de zwangerschap kan er ook gewaxt worden. Het heeft geen invloed op de ongeboren baby, dus voor de uitgerekende datum waxen is geen probleem. Ik zorg voor een rustige omgeving zodat u op een ontspannen manier gewaxt kunt worden.

Full-brazilian

Full Brazilian
€34,50

Brazilian

Brazilian
€34,50

Bikinilijn-smal

Bikinilijn smal
€20,00

Bikinilijn-breed

Bikinilijn breed
€25,00

Boven-onderarm

Boven- of onderarm
€20,00

Hele-arm

Hele arm
€37,95

Boven-onderbeen

Boven- of onderbeen
€20,00

Hele-been

Hele been
€37,95

Oksels

Oksels
€15,00

Neus

Neus
€7,50

borst

Borst
€30,00

rug

Rug
€30,00

Adviezen voor en na de behandeling

  Gebruik vanaf de eerste dag na uw waxbehandeling onze Ingrown-X-it Spray als u gevoelig bent voor ingroei van haren.
  Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van uw haargroei vier  tot zes weken na uw vorige afspraak terug.
  Scrub vanaf een week na de behandeling de huid drie keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
  Neem, als u heel gevoelig bent, 30 minuten voor de behandeling een paracetamol.

 

De eerste 24 uur na het waxen

  Neem geen heet bad of hete douche.
  Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
  Ga niet naar de sauna.
  Blijf uit het zwembad én uit zee.
  Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
  Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN