Vochtherstellende behandeling

Wilt u een vochtherstellende behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Een vochtherstellende behandeling richt zich op het herstel van een gevoelige en droge huid. Een ideale behandeling voor een vochtarme, futloze en uitgedroogde huid. Een huid die voeding en hydratatie mist ziet er vaak grauw en verslapt uit. Door middel van deze behandeling wordt er voor gezorgd dat bloedvaten gestimuleerd worden en de huid de voedingsstoffen volledig opneemt. Deze behandeling geeft een direct resultaat en heeft een langdurig effect. Het is zeer ontspannend om te ondergaan en geeft een zichtbaar vollere, gezonde, stralende en soepelere huid.

Vochtherstellende behandeling € 62,50

Reiniging, diepte reiniging, gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, vochtherstellende behandeling,  ampul, serum repair therapie, bindweefselmassage, vliesmasker met hyaluron insluizen met ultrasound, afsluiten met een verzorgende oog-  en gezichtscrème met SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen na de behandeling

Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN