Visie

OVER BEAUTYSALON EEMSDELTA

Mijn naam is Marijke Stam, ik ben volledig gediplomeerd allround pedicure en schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. De opleiding pedicure en de opleiding schoonheidsspecialist heb ik met veel plezier gevolgd en afgerond. Met trots run ik mijn pedicure- en schoonheidssalon aan de Dijkweg in Nansum, vlakbij Delfzijl. De salon is erg makkelijk te bereiken en is voor iedereen toegankelijk. Met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid voer ik mijn vak als pedicure en schoonheidsspecialiste uit. Hoe mooi is het dat ik met mijn vak mensen mooi kan laten voelen, huid- of voetproblemen kan oplossen of mensen helemaal kan laten ontspannen? Daar krijg ik energie van!

Wat ik belangrijk vind is een ontspannen ambiance in de salon en een bijzonder prettige sfeer waar u alles even heerlijk los mag laten, zodat u zich kunt overgeven aan het moment.

Ik heb ervoor gekozen om te werken met producten van het merk Medex en Footlogix. Deze merken leveren geweldige resultaten door uitvoerige research, gecombineerd met innovatie en educatie.