Visagie

Wilt u graag een visagiebehandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Voor mij is visagie niet het aanbrengen van één dikke laag cosmetica om er zo strak mogelijk uit te zien, maar visagie is om sterke punten naar voren te halen en minder sterke punten te camoufleren. De ideale oplossing om u er beter uit te laten zien.

Voor de juiste make-up is het belangrijk om rekening te houden met uw gelaatskenmerken, littekens en oneffenheden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen, persoonlijke stijl en persoonlijkheid.

Tijdens de visagie is het een ideaal moment om advies en tips op te doen betreffende het zelf aanbrengen van make-up en daarnaast de verzorging van uw huid. Zo kunt u het advies en het resultaat gebruiken als inspiratie of leermoment voor uw alledaagse make-up. Ik bied ook seizoensmake-up aan. Wilt u een positieve boost aan uw uiterlijk en uitstraling geven? Laat uw make-up op een professionele manier aanbrengen.

Bruidsmake-up:

Niet is mooier dan door middel van make-up bij te dragen aan (een van de) mooiste dagen van uw leven!
Vooraf en op de dag zelf staat er nogal wat op de planning, maar bij mij start de dag voor u rustig en ontspannen. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt bij de bruidsmake-up die u draagt en dat deze past bij uw persoonlijkheid. Als visagist help ik u graag in de salon of op locatie. De mogelijkheid wordt geboden om de make-upbehandeling ruim van tevoren rustig te bespreken. Eerst wordt er, op basis van persoonlijke wensen en advies, een proefmake-up bij u aangebracht. De bruidsmake-up waarvoor u uiteindelijk kiest moet u zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Het is ook mogelijk om uw gasten te voorzien van make-up naar wens. Het is een zeer persoonlijke behandeling op uw wensen afgestemd. Voor meer mogelijkheden of vragen, neem gerust contact op.

Bruidsmake-up v.a:  € 49,95

Dagmake-up:
Make-up is erg persoonlijk. Elke gelegenheid vraagt weer voor een andere uitstraling. Een dagmake-up kenmerkt zich door de voornamelijk neutrale en rustige uitstraling. Deze make-up is zeer geschikt voor bijvoorbeeld werk, sollicitaties, pasfoto’s of school.
€ 29,95

Avondmake-up:
Als u een avondje uit gaat en de show wilt stelen, kunt u gaan voor een avondmake-up. Daarnaast is de avondmake-up geschikt voor een feestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid. Bij avondmake-up zult u wat zwaarder worden opgemaakt en kunnen er daarnaast extra accenten worden gelegd door middel van kleurgebruik.
€ 34,95

Adviezen voor en na de behandeling:

  • Een make-up blijft het best zitten op een goed gevoede huid.
  • Voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, kunt u vooraf een treatment boeken.
  • Na het gebruik van make-up altijd uw huid reinigen en voeden met rijke crème.

Andere behandelingen:

Acnebehandeling, fruitzuurbehandeling, eczeembehandeling, ontspanningsbehandeling, couperosebehandeling, hyperpigmentbehandeling, anti-rimpel en verstevigende behandeling, vochtherstellende behandeling, microdermabrasie, microneedling, waxen, massage, visagie, cosmetische ingrepen, pedicure, spotremover, led lichttherapie.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN