RECENSIES

RECENSIES

Altijd zorgvuldig in haar werk en een zeer fijne, ontspannen plek om heen te gaan.
Als een nieuw blij mens kom ik hier altijd weer vandaan.

Sandra

Vandaag mijn eerste behandeling gehad. Lekker mn gezicht up to date maken voor mijn as bruiloft. Het was heerlijk om bij jou in de stoel te liggen (ondanks een paar traantjes) en kijk weer uit naar de volgende keer !

Marieke

Ik was erg bang voor een pedicure behandeling maar door de expertise van Marijke ben ik er helemaal overheen. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Daarna nog een heerlijke en relaxed gezichts- en nek behandeling gehad. Ohh wat is dat lekker. Bedankt Marijke.

Sylvia

Go Brazilian!
Heel tevreden! Relaxte sfeer, fijne salon om naartoe te gaan.

Marjan

14 september getrouwd met de liefde van mijn leven. Voor mijn haar en make up bij toeval bij Marijke terrecht gekomen. Qua kapsel en make up had ik geen idee, maar ik moest er de hele avond mee kunnen dansen en niet te vast zitten. Een lastige klus, maar Marijke heeft mij geholpen met de keuzes naar het eindresultaat en dat was perfect. Geen zorgen over haar en make up gehad. Was in goede handen, mijn Dag begon ontspannen met veel gelach en gezelligheid. Zelfs na een lift over de schouder van m’n man zat mijn haar perfect alles was dansproef.

Paulien

18 augustus was mijn bruiloft. Door omstandigheden moest ik 1 week voor de bruiloft iemand anders zoeken voor mijn make up. En op de valreep kon Beautysalon Eemsdelta mijn bruids make up doen. Daar ben ik je zo dankbaar voor. Het zag er super mooi uit en dat vond de rest van de familie ook. Vandaag een hele fijne en rustige behandeling gehad. Ik kwam helemaal tot rust. De volgende staat ook alweer gepland. Het is echt een aanrader!!

Lindy