Microneedling

Wilt u uw een microneedling-behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een microneedling-behandeling ligt de focus voornamelijk op de aanmaak van natuurlijk collageen, dat de huidtextuur stevigheid en veerkracht geeft. Daarnaast wordt de huid gevoed, verbeterd en gevitaliseerd. Dit gebeurt door het werken met de microneedlingpen. Dit apparaat werkt op een veilige, hygiënische en effectievere manier. Met deze pen, die gebruik maakt van vibrerende micronaaldjes, worden kanaaltjes in de huid gemaakt. Daardoor dringt tot wel 90% van alle werkstoffen dieper de huid in. Er worden werkstoffen gebruikt die speciaal op uw huid zijn afgestemd. De meest voorkomende en voor u waarschijnlijk de meest bekende werkstof is hyaluronzuur. Hyaluronzuur bindt en houdt (huideigen) vocht vast in de huidcellen. Het resultaat hiervan is volle, ronde en gladde huidcellen en minder vochtlijntjes. In combinatie met meerdere werkstoffen zal het resultaat een gladde, stevigere huid zijn die minder snel zal verslappen. Deze behandeling kunt u ook in kuurverband doen. Met de kracht van een kuur kunt u, na de laatste behandeling van de kuur tot een jaar erna, nog resultaat zien.

Microneedling behandeling € 85,95

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, microneedling, ampul, serum repair therapie, bindweefselmassage, vliesmasker hyaluron insluizen met ultrasound, afsluiten met een actief crème en een verzorgende oog- en gezichtscrème met SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Kuur: 3x microneedling treatment €350,-
inlcusief creme de reveil GRATIS T.W.V. €50,70
Gedurende de kuur 10% korting op alle producten en laatste treatment inclusief massage.

Adviezen na de microneedling-behandeling:

Na de behandeling zal de huid er roze/rood uitzien en is het huidoppervlak gevoelig. Daarbij kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er een lichte zwelling ontstaan. De rode kleur vermindert over het algemeen na enkele uren. Voorkom contact met het gezicht in verband met bacteriën.

De eerste 24 uur geen:

  Bad, douchen mag
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Cosmetica

Vermijd twee weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht en bescherm en voed de huid goed. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt advies gegeven over producten voor thuisgebruik, speciaal afgestemd op uw huid.

Indicaties

– Littekens door operatie of acne
– Een beschadigde huid
– Pigmentstoornissen
– Huidveroudering
– Grove huidstructuur
– Melasma
– Cellulitis
– Striae/striemen
– Fijne lijntjes/ rimpels
– Als preventieve maatregel

Contra indicatie:
– Huidinfectie
– Rosacea
– Eczeem
– Psoriasis
– HIV-virus
– Gebruik van immuunsysteemonderdrukkende medicijnen.

 

Neem in geval van vragen of twijfels gerust contact met mij op.

 

Andere behandelingen:

Acnebehandeling, fruitzuurbehandeling, eczeembehandeling, ontspanningsbehandeling, couperosebehandeling, hyperpigmentbehandeling, anti-rimpel en verstevigende behandeling, vochtherstellende behandeling, microdermabrasie, microneedling, waxen, massage, visagie, cosmetische ingrepen, pedicure, spotremover, led lichttherapie.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN