Microdermabrasie behandeling

Wilt u een Microdermabrasie behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een Microdermabrasie behandeling  worden dode cellen van de huid afgepeeld, stimuleert het de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen. Er wordt dieper gereinigd dan met een manuele peeling of scrub. De intensiteit van de behandeling wordt aangepast aan uw huid. Het is een pijnloze behandeling, maar door de intensiteit kan er een roze/rode gloed verschijnen.  Door microdermabrasie wordt de huid helemaal opgefrist en zorgt het voor een direct zichtbare structuurverfijning. Het is een ideale behandeling voor een verbetering van de huid, grove poriën en vale huid. De bovenste huidlagen worden verdund en daardoor kunnen de werkstoffen beter worden opgenomen. Doordat het diepere huidlagen treft worden fijne lijntje en pigmentvlekken gladder en toont de huid egaler.

Microdermabrasie behandeling € 65,95

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, microdermabrasie, ampul, serum repair therapie, bindweefselmassage, vliesmasker hyaluron insluizen met ultrasound, afsluiten met een actief crème en een verzorgende oog- en gezichtscrème met SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Kuur:  3x Microdermabrasie behandeling € 299,-
inclusief crème de reveil GRATIS T.W.V. €50,70

Gedurende de kuur 10% korting op alle producten.

Indicatie:

– Acne/acnelittekens
– Onreine huid
– Littekens
– Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
– Verslapte huid
– Vergrootte/grove poriën
– Pigmentvlekken
– Zonbeschadigde huid
– Verouderde huid
– Rokershuid
– Futloze, droge en ruwe huid

 

Contra indicatie:

– Moedervlekken
– Eczeem
– Psoriasis
– Huidontstekingen
– Zonverbranding
– Vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)
– Rosacea
– Huidkanker
– Actieve acne
– Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimaal 9 maanden gestopt zijn hiermee

 

Advies na de behandeling:

Voor een goed en langhoudend resultaat wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen die elke 2 tot 4 weken wordt gedaan. Na een kuur kan om de 8 tot 12 weken een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

Na de  behandeling zal de huid er roze/rood uitzien en is het huidoppervlak gevoelig. De rode kleur vermindert over het algemeen na enkele uren.  De eerste 24 uur geen:

– Bad, douchen mag na 6 uren
– Sauna
– Zwembad
– Zonnebank
– Cosmetica

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk  direct zonlicht. Bescherm uw huid met een zonneprotectie en voed de huid goed.  Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling krijgt u advies over producten voor thuisgebruik,  producten speciaal afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN