Massage

Wilt u een massage? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Kiezen voor een massage is eigenlijk bewust kiezen voor een moment van ‘even tijd en aandacht voor uzelf’; het brengt u tot rust en weer bij uzelf. Massages zijn daarom niet alleen een luxe, maar helpen ook om gezond en fit te blijven. Vaak wordt eerst naar een masseur gegaan wanneer er klachten zijn en dat is jammer, want met regelmaat een massage is juist een goede manier om klachten te voorkomen. Gevoelige spieren, stresssituaties, hoofdpijn, even niet lekker in uw vel zitten… Kortom: alledaagse ongemakken die een belemmering kunnen zijn in het dagelijks leven. De oplossing is simpel en effectief: een ontspannende massage!

Bij een volledige ontspanningsmassage ontspannen de spieren en worden de spieren, pezen en gewrichten soepeler. De bloedsomloop verbetert en afvalstoffen zullen het lichaam sneller verlaten. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress zoals spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, stijve nek en rug worden verzacht. U zult merken dat met een ontspannen lichaam u geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten kunnen worden doorbroken.

Hoofdmassage:
Ontspannende massage van nek, schouders, gezicht en hoofdhuid. De combinatie van zachte en stevige massagebewegingen zorgen ervoor dat spanning, stress en vermoeidheid worden verdreven.
20 minuten € 21,-

Klassieke massage:
Een ontspanningsmassage met zachte massagetechnieken. Een massage voor een totale ontspanning van geest en lichaam.
30 minuten € 29,50
60 minuten € 49,50

Relax massage:
Door de gecombineerde grepen zullen spieren ontspannen, bloedcirculatie gestimuleerd worden en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast bevordert deze massage de aanmaak van endorfine.
30 minuten € 29,50
60 minuten € 49,50

Hot oil massage:
Door de warme olie wordt de bloedsomloop gestimuleerd en geeft het een ontspannende werking. Een rustgevende massage met warme voedende massageolie.
30 minuten € 32,50
60 minuten € 52,50

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN