Led-lichttherapie

Wilt u uw een led-lichttherapie behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

De werking van de led-lichttherapie MasqueLumière is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologisch systeem van uw huid. Vergelijk het met de wijze waarop een plant de energie van de zon opvangt om te groeien. Een ander voorbeeld voor een soortgelijk proces in de huid is de aanmaak van Vitamine D, hetgeen ook onder de invloed van zonlicht plaatsvindt. Bij Masque Lumière zal het licht van het masker een gunstige specifieke interactie hebben in uw huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen, allemaal in voor het lichaam bekende frequenties van zichtbaar licht. De behandeling is niet pijnlijk en wordt als prettig ervaren.

Led Lichttherapie behandeling €49,95

Reiniging, diepte reiniging, gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen,  ampul, serum lumiere, bindweefselmassage, Ledlicht  masker 20 minuten afsluiten met een verzorgende oog-  en gezichtscrème met SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Kuur; 3x per week, 5 weken lang:
Led-lichttherapie treatment € 375,- inclusief GRATIS serum Lumière T.W.V. € 44,80.
Gedurende de kuur 10% korting op alle producten.

Led Lichttherapie
Leasecontract:
€ 35,- voor minimaal twee weken leasen met een borgsom van € 50,-. Daarna te verlengen voor € 15,- per week .
Tevens heeft u daar het serum Lumière bij nodig à € 44,80.

Rood licht: huidverjonging en huidverbetering

– Bevordert de collageenproductie
– Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
– Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
– Reduceert rimpels
– Bevordert de lokale bloedsomloop

Het rode licht dringt het diepst in de huid door en zorgt voor een verminderde afbraak van elastine in het bindweefsel van de huid. Tevens zorgt dit licht voor een verhoogde productie van pro-collageen en collageen in de huid. De gehele conditie van het bindweefsel wordt zodoende verbeterd, waardoor de huid een krachtige impuls krijgt om zich te verjongen en te herstellen.

 

Groen licht: Littekens en wondgenezing, hyperpigmentatie

– Bevordert de wondgenezing
– Vermindert hyperpigmentatie
– Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid

Het groene licht wordt onder andere gebruikt om hyperpigmentatie in de huid aan te pakken. Het groene licht wordt met name geabsorbeerd in de onderste lagen van de huid. Melanine-clusters in de huid worden zo na verloop van tijd afgebroken. In de dermale lagen die net onder de basale laag in de huid liggen, zorgt het groene licht voor herstel van de huid, nodig bij wondgenezing en littekens

 

Blauw-violet licht: Acne

– Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
– Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid

Het blauwe licht is actief tegen acne door het anti-bacteriële effect. Door de moleculen die de acne-bacterie veroorzaken massaal aan te slaan met blauw licht, ontploffen deze als het ware en gaat deze bacterie dood, zonder dat de huidcellen er last van hebben.

De volgende indicaties kunnen worden behandeld met het MasqueLumière:

  Acne, onzuiverheden en ontstekingen
  Huidverbetering
  Fijne lijntjes en rimpels
  Huidveroudering en huidverslapping
  Grove poriën en grove huidstructuur
  Pigmentvlekken
  Oppervlakkige littekens
  Wondgenezing
  Post-Care, na cosmetische of medische ingrepen

contra-indicaties:
– Antibiotica
– Antidepressiva
– Isotretinoine
– Roaccutane
– Auto-immuunziekte lupus Erythematodes (SLE en LED)

Optimaal is een kuur van tien behandelingen, waarvan twee behandelingen per week. Het is ook mogelijk het masker te leasen voor thuisgebruik.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van het Serum Lumière.

Dit serum bevat Hyaluronzuur en het Filaggrine-verhogende extract uit FagusSylvatica. Samen zorgen deze voor een optimaal gestructureerde vochthuishouding in de bovenste lagen van de huid. Dit creëert een mooie huidbarrière, waar het licht gelijkmatig door naar binnen kan vallen, om de diepere lagen van de huid te bereiken. Zo krijgt u een optimaal en egaal resultaat. Daarom krijgt u deze er gratis bij als u een kuur ondergaat.

Tevens kunt u het masker leasen en thuis uw huid een enorme boost geven. U kunt de lichtfrequenties dagelijks gebruiken zolang u afwisselt met de lichtstanden. Om resultaat te kunnen ervaren kunt u het masker alleen maar leasen vanaf twee weken.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN