Hyperpigmentbehandeling

Wilt u een Hyperpigmentbehandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een hyperpigmentatiebehandeling wordt gefocust op het herstel van pigmentvlekken, ook wel zwangerschapsmaskers of melasma’s genoemd. De meestvoorkomende oorzaken van pigment zijn de zon en hormonen. Pigmenten kunnen zeker verminderen of zelfs verdwijnen door meerdere behandelingen te ondergaan. Specifiek in deze behandeling wordt er gewerkt met fruitzuren en vitamine C. Voor diepliggende pigmenten of langdurige pigmentvlekken is het in sommige gevallen verstandig om er apparatuur bij te gebruiken zoals microdermabrasie of microneedling. Tevens een voortzetting door een juist thuisgebruik van producten wordt de vermindering van pigmenten enorm gestimuleerd.

hyperpigmentatiebehandeling € 62,50

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, fruitzuur met herbs repair therapie, ampul, serum repair therapie, massage, vliesmasker met vitamine C insluizen met ultrasound, afsluiten met een verzorgende  oog-  en gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen voor en na de behandeling

Houd pigmentgevoelige huid altijd uit de zon, dus ook geen zonnebank. Let op met hormonale medicijnen, zoals de pil. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN