Fruitzuurbehandeling

Wilt u een fruitzuurbehandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een fruitzuurbehandeling wordt gebruik gemaakt van zuren om uw huid dunner te maken waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De zuren zijn biologisch en hebben een natuurlijk effect waardoor er uitsluitend mee in de winter wordt gewerkt. Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekenden zijn van het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen. Deze fruitzuren stimuleren de natuurlijke vernieuwing van de huid waardoor de hoornlaag vermindert. Deze behandeling wordt uitsluitend in de periode van oktober tot maart uitgevoerd. Een fruitzuurbehandeling is de perfecte behandeling om in de winter pigmentvlekken aan te pakken en te reduceren. Met een kuur kunt u uw pigmentvlekken tot bijna onzichtbaar krijgen.

Fruitzuurtreatment € 49,95

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, fruitzuur, ampul, masker, afsluiten met een verzorgende oog- en gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Kuur: 3x fruitzuurtreatment € 199,- inclusief GRATIS crème A-hycid specialplege T.W.V. € 43,70. Gedurende de kuur 10% korting op alle producten.

 

Indicatie:

  Vroegtijdige huidveroudering
  Fijne lijntjes, rimpels en littekens
  Pigmentverstoringen: verkleuringen, ouderdomsvlekken, zonbeschadiging, zwangerschapsmasker
  Slecht doorbloede vale huid, futloze huid, rokershuid
  Vette of (niet actieve) acne-huid, ingegroeide (baard)haren

 

Contra-indicatie:

  Actieve herpes simplex
  Negroïde huid
  Zonverbranding
  Vitamine A-medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)
  Rosacea

Adviezen na de behandeling

Voor een goed en langhoudend resultaat wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan in kuurvorm. Een kuur bestaat uit vijf behandelingen die elke twee tot vier weken wordt gedaan. Deze kuur kan elke winterperiode herhaald worden.

Na de  behandeling zal de huid er roze/rood uitzien en is het huidoppervlak gevoelig. De rode kleur vermindert over het algemeen na enkele uren. De eerste 24 uur geen:

– Bad, douchen mag na 6 uren
– Sauna
– Zwembad
– Zonnebank
– Cosmetica

Vermijd minimaal twee weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht, bescherm het goed met een zonneprotectie en voed de huid goed. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN