Eczeembehandeling

Wilt u uw eczeem laten behandelen? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een eczeembehandeling wordt er gefocust op het herstel van een gevoelige, droge en snel geïrriteerde huid. Het belangrijkste is om de huid te laten kalmeren en te voeden. De huid heeft een barrièrefunctie om ervoor te zorgen dat bepaalde stoffen, bacteriën en water niet ons lichaam binnen kunnen dringen. Als u last heeft van eczeem is deze barrièrefunctie van de huid verstoord. De huid verliest hierdoor meer vocht en heeft een tekort aan huidvetten. De huid droogt uit en door de slechte barrièrefunctie neemt de vatbaarheid voor irriterende stoffen toe en daarmee ook de kans op verergering van eczeem. Er ontstaat dan een vicieuze cirkel. Een eczeemhuid kan snel ontstoken raken en ergere irritaties veroorzaken. Het heeft verschillende oorzaken waardoor een huid eczeemgevoelig is. Roodheid, schilfering, warmte, zwelling, rode bultjes, vochtblaasjes, korstjes en krabeffecten kunnen naast, en na elkaar, op de huid aanwezig zijn. De huid jeukt en is vaak droog, waardoor krabben een logische reactie is, hetgeen juist ook weer de eczeemklachten verergert.

Eczeembehandeling  € 59,95

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, eczeem behandeling, serum repair therapie, massage, masker, afsluiten met een verzorgende oog- en gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen voor en na de behandeling

Raak na de behandeling zo min mogelijk uw huid aan. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

  Vermijd warme douche/baden
  Opgedroogd zweet kan meer irritatie veroorzaken
  Vermijd contact met stoffen waarop uw huid allergisch of overgevoelig reageert
  Pas op voor zonnebank
  Pas op voor alcohol
  Voorkom stress

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN