Couperosebehandeling

Wilt u een couperosebehandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Bij een couperosebehandeling wordt gericht gewerkt aan het kalmeren van de rode huidgebieden en het sterker maken van het vaatstelsel. De huid is over het algemeen dunner en houdt een langere tijd roodheden aan. Er zijn verschillende stadia waarin couperose voorkomt. Sommige varianten hebben als kenmerk pukkeltjes met puskopjes of rode vaatjes rondom en op de wangen. Een ergere mate van bekende couperose is de rood-paarse neus. In deze behandeling wordt gekeken wat het beste is voor uw huid zodat er zorgvuldig aan een stevige en sterkere huid gewerkt kan worden.

Couperosebehandeling  € 59,95

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, couperosebehandeling, serum repair therapie, massage, masker, afsluiten met een verzorgende  oog- en gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen voor en na de behandeling

Houd couperose altijd uit de zon, geen zonnebank, pas op met temperatuurverschillen en niet roken. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN