Contactformulier

Beautysalon Eemsdelta

 Dijkweg 3
9905 TD Holwierde

 06- 22 13 32 39

  info@beautysaloneemsdelta.nl

Annuleringsvoorwaarden:

Afspraak Annuleren:

Het kan altijd een keer voorkomen dat een gemaakte afspraak geannuleerd moet worden.
Als u dit tot 48 uur van te voren doet is het kosteloos. Afspraken annuleren of verzetten graag telefonisch 0622133239 of per mail:  info@beautysaloneemsdelta.nl

Dit geeft u de gelegenheid om de situatie uit te leggen en kunnen we wellicht tot een oplossing komen waar beide partijen mee gebaat zijn. Bij geen gehoor, wij nemen geen telefoon aan tijdens een behandeling, spreekt u altijd de voicemail in, wij bellen u dan z.s.m. terug.

Bij korter dan 48 uur, zal de behandeling  voor 50 % in rekening worden gebracht.

Graag 48 uur van te voren, of graag nog eerder doorgeven dat u een geplande afspraak wilt verzetten naar een andere datum en/of tijd, zodat de vrijgekomen tijd opnieuw ingepland kan worden.

Korter dan 48 uur, wordt de behandeling 50% in rekening gebracht.  Bij korter dan 24 uur wordt deze afspraak gezien als een annulering en wordt de behandeling 100% in rekening gebracht.

Houdt u er rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend. In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Gratis consult
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 25,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Afspraken verzetten:

Graag 48 uur van te voren, of graag nog eerder doorgeven dat u een geplande afspraak wilt verzetten naar een andere datum en/of tijd, zodat de vrijgekomen tijd opnieuw ingepland kan worden.

Korter dan 48 uur dan wordt de behandeling voor 50% in rekening gebracht.  Korter dan 24 uur dan wordt deze afspraak gezien als een annulering en wordt de behandeling voor 100% in rekening gebracht.

Houdt u er rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden.

No Show:
Komt u niet opdagen op het afgesproken tijdstip en datum dan wordt de behandeling 100% in rekening gebracht.

Klachten of ontevreden?
Wij doen er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan  een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Huisregels:
– Beautysalon Eemsdelta werkt alleen op afspraak;
– Betaling geschiedt per pin of contant;
– Bij Beautysalon Eemsdelta geldt een geheimhoudingsplicht. Alles wat besproken wordt zal de salon niet verlaten door de schoonheidsspecialist;
– Het maken van afspraken kan zowel via de website, telefonisch als via de e-mail;
– Het annuleren van afspraken kan via de telefoon en e-mail;
– Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.