ONLINE BEAUTY BINGO MÉT BORRELBOX!

Wat ontzettend leuk dat u mee wilt spelen met onze Beauty Bingo mét Borrelbox! Via deze pagina kunt u uw bingokaart met borrelbox bestellen en kans maken op 1 van de mooie prijzen die beautysalon Eemsdelta en restaurant Eemshaven u aanbieden en daarnaast genieten van een optreden van Pieter van der Zweep!

Dit bingospel wordt u online aangeboden en zal live worden gespeeld op 30 januari 2021. Aanvang is 19.30 uur en de start van de bingo is om 20.00 uur. U kunt uw borrelbox op zaterdag 30 januari 2021 tussen 15.00 uur en 18.30 uur ophalen bij restaurant Eemshaven in Losdorp.*

Het spel wordt gespeeld via ZOOM. U ontvangt een handleiding zodat het voor u allemaal gemakkelijk is om in te loggen en mee te spelen. Komt u er niet uit? U kunt u vanaf 19.30 uur aan melden en mocht het niet lukken dan zijn wij telefonisch bereikbaar voor hulp!

De kaarten zijn hieronder te bestellen. Na bestelling krijgt u een bevestigingsmail met een nummer. Bewaart u deze mail goed. Dit is uw bewijs van bestelling en betaling. Hierna volgt, enkele dagen voor aanvang, nog een definitieve mail met alle specifieke gegevens.

Op de bingokaart staan 9 rondes bingo, onderste rij, bovenste rij en de volle kaart. Tevens kunt u mee spelen voor de superronde, dit is een extra kaart en de 10e ronde!

Prijzen:
Dinercheque t.w.v. € 25,-
Dinercheque t.w.v. € 50,-
Dinercheque t.w.v. € 75,-

Rugscrub, met massage 30 minuten t.w.v. €30,-
Pedicure behandeling t.w.v. € 35,-
Ontspanningsbehandeling t.w.v. € 55,-
Massage van 60 minuten t.w.v. € 50,-
Microdermabrasie behandeling t.w.v. € 75,-
Huidverstrakkende behandeling t.w.v. € 85,-

Prijzen voor de Beauty Bingo Borrelbox

  • € 35,- 1 bingokaart met 1 persoons borrelbox
  • € 45,- 2 bingokaarten met 2 persoons borrelbox
  • € 55-, 3 bingokaarten met 3 persoons borrelbox
  • € 60,- 4 bingokaarten met 4 persoons borrelbox

Wilt u meespelen voor de hoofdprijs?

De duo behandeling t.w.v. € 250,- mét een dinercheque t.w.v. € 75,- ! Dan moet u een kaart hebben voor de superronde t.w.v.€ 4,95.

  • € 39.95,- 1 bingokaart met 1 persoons borrelbox mét superronde ticket
  • € 54.90,- 2 bingokaarten met 2 persoons borrelbox mét 2 superronde tickets
  • € 69,85-, 3 bingokaarten met 3 persoons borrelbox mét 3 superronde tickets
  • € 79.80,- 4 bingokaarten met 4 persoons borrelbox mét 4 superronde tickets

 

Bent u vegetarisch of heeft u een glutenallergie? Stuur dan een mail naar info@beautysaloneemsdelta.nl dan houden wij hier rekening mee. Aan deze wensen zitten geen extra kosten aan verbonden.

 

Bestel nu uw Beautybingoborrelbox kaarten en geniet van de avond én wie weet mag u ook nog bingo roepen!

BINGOOOOOOOOOOOOOO

Let op, boven aan het bestel formulier staat cadeaubon, dit is helaas niet te veranderen in het online systeem. U koopt daadwerkelijk een online beautyborrelbox kaart(en).

*Woont u niet binnen een straal van 15 km en wilt u toch mee doen, neemt u dan contact met ons op zodat u mee kan spelen én genieten van de borrelbox!