Anti-rimpel en verstevigende behandeling

Wilt u een Anti-rimpel en verstevigende behandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

.

Bij een anti-rimpel en verstevigende behandeling wordt er gericht op het verstevigen en het uitstellen van rimpels. Helaas wordt ook onze huid ouder en misschien zijn de eerste rimpeltjes al aanwezig, waardoor het gezicht haar strakke contouren kan verliezen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de verslapte huid weer veerkrachtiger wordt en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is een liftende, huid- en spierverstevigende behandeling. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar celenergie. Dit zorgt voor verminderde opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen, ook verslapt de huid sneller en ontstaan er sneller rimpels. Door deze celenergie op te bouwen verjongt de huid in korte tijd en is een strakkere en stevigere huid het gevolg. Er worden stevige bindweefselmassagegrepen gebruikt die met ontspanningsgrepen worden afgewisseld. De conditie van de huid moet weer op peil worden gebracht en sterker worden gemaakt.

Anti-rimpel en verstevigende behandeling € 62,50

Reiniging, diepte reiniging,gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, herbs repair therapie, ampul, serum repair therapie, bindweefselmassage, vliesmasker anti rimpel mix insluizen met ultrasound, afsluiten met een verzorgende oog-  en gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen na de behandeling

Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN