Acnebehandeling

Wilt u een acnebehandeling? Maak een afspraak bij Beautysalon Eemsdelta.

Een acnebehandeling is erop gericht de huid te kalmeren, te zuiveren en te herstellen. Acne, puistjes of een onrustige en/of ontstoken huid is een veel voorkomend huidprobleem. Acne kan psychisch belastend zijn en dat kan u onzeker en verdrietig maken. In deze behandeling is zuiveren uiterst belangrijk. De behandeling zorgt ervoor dat de verhoorning minder wordt waardoor puistjes, oneffenheden en ontstekingen beter weggehaald kunnen worden. Acne is een huidprobleem dat op elke leeftijd kan voorkomen, zowel bij mannen als vrouwen. Acne kan voorkomen op meerdere plekken op het lichaam, denk hierbij aan het gezicht, de oksels, de rug of de liezen. Elk gebied waar acne zit, wordt behandeld. Voor meer informatie of voor een specifiek op uw huid afgestemd behandelplan, kunt u gerust contact opnemen.

Acnebehandeling  € 39,95

Reiniging, gratis wenkbrauw waxen, onzuiverheden weghalen, masker, afsluiten met een verzorgende gezichtscrème en SPF en een kopje koffie of thee met een lekkernij.

Adviezen na de behandeling

Voor een goed en langhoudend resultaat wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan. Raak na de behandeling zo min mogelijk uw huid aan. Drink na afloop voldoende water. Na de behandeling wordt u geadviseerd over producten voor thuisgebruik, producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid.

Neem contact met ons op voor een behandeling

AFSPRAAK MAKEN